joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Străzi asfaltate în Filiași și dispensare în Bucovăț, prin PNDL 2

Tot mai mulți edili din județul Dolj încep să își rezolve aspectele privind semnarea contractelor de finanțare prin Programul Național de Dezvoltare Locală 2. Grație acestui sprijin financiar, în orașul Filiași se vor asfalta străzi și în comuna Bucovăț vor fi construite două unități medicale.

Faptul că străzile din Filiași le scot peri albi locuitorilor urbei este un lucru pe care și autoritățile îl știu de ceva timp. Vestea bună este că după ani de zile infrastructura rutieră intră în reparații capitale. Obiectivul va fi realizat cu bani obținuți prin PNDL 2.

În data de 8 noiembrie, cea mai mare dorință a orașului nostru, cea de a se asfalta străzile din Filiași, a devenit realitate. Împreună cu domnul Paul Stănescu am semnat contractul de finanțare pentru „Reabilitarea infrastructurii rutiere în orașul Filiași”, prin PNDL 2. Mulțumesc domnului viceprimar și întregii echipe din primărie pentru susținere și implicare”, a spus Costeluș Gheorge, primarul orașului Filiași.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cele mai complexe construcții civile ale primăriei din ultimii 27 ani”

tuta-bucovatPași importanți au fost făcuți și în Bucovăț, aici urmând a fi construite două dispensare. Una dintre clădiri va fi ridicată în satul Bucovăț, cea de-a doua în Palilula. Cristian Tuță a semnat contractul de finanțare miercuri, anunțând că cele două dispensare sunt cele mai mari construcții ale primăriei, din ultimii 27 de ani.

O zi importantă pentru comuna Bucovăț a fost data de 8 noiembrie. Miercuri am semnat contractele de finanțare pentru construirea a două dispensare comunale, unul în satul Bucovăț și altul în satul Palilula, aceste două obiective fiind cele mai complexe construcții civile ale primăriei din ultimii 27 ani. Mulțumesc colegilor, consilierilor locali și tuturor celor care au sprijinit și au muncit pentru aceste proiecte”, a fost mesajul edilului comunei Bucovăț.

Politica