vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CJAS Gorj așteaptă rectificarea bugetară. Mai trebuie bani pentru medicamente

Reprezentanții Casei Județene de Asigurări de Sănătate Gorj speră ca până la finele lunii curente să fie rezolvată problema rectificării bugetare. CJAS Gorj ar mai avea nevoie de anumite sume de bani pentru a asigura medicamentele gratuite și compensate până la sfârșitul acestui an. Restul domeniilor de activitate nu pun probleme financiare.

Directorul CJAS Gorj, Daniel Şurlea, a menționat că au fost trimise propuneri de suplimentare a bugetului către Casa Națională de Sănătate, așteptând acum un răspuns.

S-au cerut de la nivelul Casei Naționale de Sănătate propuneri de rectificare bugetară acolo unde este cazul. Așteptăm să vedem când o să aibă loc. În mod normal, rectificarea se poate face până la sfârșitul lunii noiembrie, maxim. Noi stăm destul de bine cu banii cam pentru toate domeniile de activitate. Mai avem nevoie la medicamentele compensate de ceva sume de bani pentru a asigura acordarea medicamentelor până la sfârșitul anului”, a declarat Șurlea. În acest an, până la această dată, pacienții nu au avut neplăcerea de a ajunge în farmacii și de a li se spune că nu mai există plafon pentru rețetele compensate sau gratuite.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica