joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bogdan Burcea: “Ne dorim victorii cu Roman și Debrecen”

Pentru handbalistele de la SCM Craiova urmează două săptămâni încărcate cu meciuri importante, peste care craiovencele trebuie să treacă cu bine. Programul începe din această după-amiază, când echipa olteană întâlnește pe teren propriu, de la ora 17.00, CSM Roman, în cadrul etapei a IX-a din Liga Florilor. Având în vedere remiza nedorită pe care formația craioveană a înregistrat-o în etapa precedentă la Slobozia, un succes cu Romanul este necesar.

După acest joc din campionat, SCM Craiova va avea o dispută dificilă sâmbătă (ora 16.00), în prima manșă a turului 3 preliminar din Cupa EHF, unde va da piept cu formația maghiară DVSC-TVP Debrecen, tot acasă în Sala Polivalentă din Bănie. Bogdan Burcea, antrenorul fetelor de la SCM Craiova, speră la două victorii în aceste partide, subliniind faptul că unele jucătoare trebuie să își demonstreze calitățile.

Ne dorim să obţinem maximum de puncte din cele două partide, în campionat şi în Cupa E.H.F. Suntem într-o situație delicată. Avem obiectivele clar stabilite. Avem jucătoare care trebuie să îşi arate colţii: Elisei, Dumanska, Pricopi, Tudor, Nikolic etc. Trebuie să fim încrezători în echipa noastră şi să avem acea atitudine necesară unor astfel de jocuri. Debrecen este o formaţie extrem de puternică, cu şase jucătoare străine în lot. Va fi un meci greu, dar sper să facem un meci foarte bun acasă şi să obţinem o victorie, cu care să avem speranţe pentru retur”, a declarat tehnicianul formației de handbal feminin a SCM Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cristina Zamfir, absentă la ambele jocuri

Jucătoarea Cristina Zamfir a suferit o accidentare în ultima partidă, cea cu AHCM Slobozia, care se pare că o va ține în afara terenului atât în meciul de azi, dar și în meciul european. “Sută la sută Cristina nu va evolua cu Romanul și în proporție de 99,9 la sută, nici sâmbătă, împotriva echipei din Ungaria. Are o entorsă severă. Face repaus, are tratament”, a afirmat antrenorul Burcea despre starea handbalistei.

 

Politica