joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Universitatea din Craiova, un nou parteneriat pentru performanță

Universitatea din Craiova a semnat, la finele săptămânii trecute, un nou contract cu Continental Automotive Systems Sibiu. Astfel, compania multinațională va oferi studenților stagii de practică atât în zona de producție, cât și în centrul de cercetare și dezvoltare al firmei. De asemenea, un laborator al Facultății de Automatică, Calculatoare și Electronică va fi dotat, tot de către reprezentanții companiei din Sibiu, cu echipamente de ultimă generație.

Vești bune pentru studenții Universității din Craiova! Continental Automotive Systems Sibiu a semnat, la finele săptămânii trecute, un nou contract cu Facultatea de Automatică, Calculatoare și Electronică, prin care oferă tinerilor craioveni un număr de peste 20 de burse private.

Prelungire de contract

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodată, grație acestei colaborări, compania va dota cu echipamente de ultimă generație un laborator din cadrul facultății.

Un eveniment major este semnarea unui contract de parteneriat cu firma Continental Automotive Systems Sibiu, un contract cadru care de fapt este o prelungire a contractului precedent și care adaugă noi componente. În afara stagiilor de practică, a burselor private, a micilor contracte de colaborare în domeniul cercetării, se adaugă intenția companiei de a dota un laborator din cadrul facultății noastre”, a declarat Dan Selișteanu, decanul facultății de Automatică, Calculatoare și Electronică din cadrul Universității Craiova.

Încheiem parteneriate cu cele mai importante universități din țară”

La rândul lor, cei de la Continental Automotive Systems Sibiu se declară mulțumiți de parteneriatul încheiat cu Universitatea Craiova.

Noi avem nevoie de oameni potriviți pentru joburile noastre. Noi încercăm să încheiem parteneriate cu cele mai importante universități din țară pentru că sunt convins că o bună educație este esențială pentru un viitor angajat. De aceea ne-am propus să investim în învățământ”, a menționat reprezentantul companiei, prezent vineri la Craiova.

Peste 200 de companii partenere

Potrivit rectorului Universității din Craiova, la ora actuală instituția are peste 200 de companii partenere pe diverse tipuri de proiecte, strategia dezvoltării unui parteneriat cu mediul socio economic dovedindu-se a fi un succes. În ultimii ani, datorită pregătirii la cel mai înalt nivel, absolvenții Facultății de Automatică, Calculatoare și Electronică din Craiova au reușit să se integreze foarte repede pe piața muncii, de cele mai multe ori fiind cooptați în echipele celor mai bune firme de IT din țară încă din timpul studenției.

Politica