Ploaie, demis de la Pandurii. Echipa gorjeană a schimbat 4 antrenori în 4 luni

Date:

Cu doar 4 remize obținute în cele 5 etape în care a ocupat funcția de antrenor principal la Pandurii Târgu Jiu, Marcel Ploaie a fost demis.

Eșecul cu Foresta Suceava, scor 0-1, la Motru, din etapa trecută, i-a fost fatal tehnicianului bucureștean. Astfel, Adrian Laurențiu Bogoi, fost jucător la Pandurii și, ulterior, antrenor la Pandurii II Târgu Jiu, va însoți echipa gorjeană în deplasarea de la Oradea, pentru jocul din etapa intermediară de mâine, cu Luceafărul.

Am reziliat contractul, pe cale negociată. Ploaie a avut șansa lui, dar, din păcate, nu a avut rezultate. Dintre toți antrenorii, am considerat că Bogoi e cel mai potrivit, deoarece el a crescut pe mulți dintre actualii componenți ai lotului, pe când era antrenor la Pandurii II. La Oradea nu va fi pe bancă, deoarece nu am depus actele la Federație. Va sta Gugu, urmând ca Bogoi să debuteze oficial sâmbătă, cu Ripensia, când sunt convins că vom obține prima victorie acasă, a declarat Condescu

Dorian Gugu va rămâne în continuare pe postul de antrenor secund, la fel cum o făcuse și în precedentele mandate, ale lui Adrian Iencsi (între etapele 2-10) și Mihai Teja (etapa 1). Gugu se aflase în staff și în vară, când, după despărțirea de Flavius Stoican, produsă o dată cu retrogradarea din Liga 1, Pandurii s-a reunit sub comanda lui Ștefan Nanu. Acesta s-a rezistat decât 3 săptămâni la Târgu Jiu, nemulțumit de salariul mic oferit și de campania subțire de achiziții. În locul său a venit Mihai Teja, care l-a adus și pe Marcel Ploaie în staff, ca director sportiv. Tot din cauza lotului modest, Teja a plecat și el de la Pandurii, unde n-a stat decât 3 săptămâni, interval în care a pregătit echipa pentru jocul din prima etapă, de la Pitești, cu FC Argeș (0-0). Teja n-a vrut însă să ia loc pe banca tehnică, ci a preferat să stea la tribuna oficială, iar, după joc, a plecat direct la București, fără să mai revină la Târgu Jiu. În schimb, Marcel Ploaie a rămas în continuare la Pandurii, ocupând funcția de director tehnic și în mandatul lui Adrian Iencsi.

În vară, la scurt timp după retrogradare, Pandurii negociase cu Eugen Neagoe și Adrian Falub, dar cei doi au declinat oferta lui Marin Condescu.

Rezultatele înregistrate de Pandurii cu Marcel Ploaie în funcția de antrenor principal:

UTA Arad – Pandurii 2-2

Sportul Snagov – Pandurii 0-0

Pandurii – ASU Politehnica Timișoara 1-1

Știința Miroslava – Pandurii 1-1

Pandurii – Foresta 0-1

Share post:

ULTIMA ORĂ
Recente

Anchetă la Penitenciarul Craiova, după un interviu dat de Dincă

Polițiștii doljeni au deschis un dosar penal și fac...

Craiova. Reținuți pentru trafic de droguri

Polițiștii de la Combaterea Criminalității Organizate Craiova și procurorii...

Bucătărie nouă la „Filantropia”

Blocul alimentar al Spitalului "Filantropia" din Craiova a fost...

DGASPC Mehedinți și-a făcut cabinet stomatologic. Și copiii și adulții vor fi tratați

Beneficiarii sistemului de protecție socială din cadrul Direcției Generale...