vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Locuri de muncă la o viitoare fabrică de mase plastice din Târgu Jiu

Târgujienii aflați în căutarea unui loc de muncă își pot depune CV-urile, începând din data de 6 noiembrie, la o fabrică de mase plastice ce va funcționa în Târgu Jiu. Este vorba despre 250 de posturi, persoanele selectate urmând să înceapă munca în martie 2018. Lelius Stănușoiu, cel care a înființat în 1996 firma Crilelmar, producător de mase plastice și reciclator final, a cumpărat fosta fabrică de sticlă, a făcut investiții și spune că aici vor fi create, până în 2019, nu mai puțin de 500 de locuri de muncă.

CV-urile pot fi depuse fie la actualul sediu al firmei, pe strada Liviu Rebreanu, nr. 2 –Târgu-Jiu, fie la poarta fostei Fabrici de Sticlă din oraș, situată lângă Artego.

Pe 1 decembrie vom muta acolo prima linie de producție, prima secție, urmând ca până în februarie să avem tot funcțional, toate liniile. Intrăm în producție pe 1 martie, anul viitor. Până atunci trebuie să facem angajările, să pregătim oamenii. Este vorba despre 250 de posturi vacante pentru noua fabrică de mase plastice. Îi așteptăm pe cei interesați să își depună CV-urile. Proiectul de la fosta fabrică de sticlă se desfășoară în două etape și a pornit de la zero. Vom avea proiecte în școli, vom face un dispensar medical acolo pentru angajații fabricii. De asemenea, vom face acolo o sală de sport dedicată copiilor angajaților și angajaților. Vom angaja un profesor de sport și copiii vor face baschet și tenis de câmp. Tot ce fac eu acum la fabrica de sticlă fac cu firme din Gorj, cu angajați gorjeni. Vom lucra cu furnizori de bunuri și servicii din Gorj”, a declarat Lelius Stănușoiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica