BASCHET/Victorie în prelungiri cu Steaua

Baschetbaliștii craioveni au reușit să câștige la limită partida de duminică seara în fața lui Steaua CSM București, disputată în Sala Polivalentă din Craiova, după ce au căpătat un avantaj minim de trei puncte în finalul prelungirilor. SCM Craiova s-a impus cu 102-99 (24-20, 22-28, 21-23, 20-16, 15-12), fiind al doilea meci consecutiv al craiovenilor care se termină la egalitate după cele patru sferturi și este nevoie de extra time.

Am câştigat un nou meci acasă şi ne-am intrat în ritm. Vreau să le mulţumesc suporterilor şi lui Dumnezeu pentru acest succes. Sper ca fanii să vină şi la partidele viitoare de acasă tot în număr mare. O să urmeze un nou meci greu la Oradea, dar sper să jucăm la fel de bine”, a declarat jucătorul Goran Martinic, după victoria cu Steaua.

Sirisevic: Este o victorie mare

Acest succes a ridicat moralul elevilor lui Rami Hadar, care încep ușor-ușor să își contureze un joc mai solid.

Este o victorie mare, a fost un meci foarte greu şi mă bucur că am câştigat. Suntem pe un drum bun, mulţumesc acestui public minunat. Este o victorie importantă ca moral după eşecurile la limită de la Piteşti şi Mureş. Am jucat bine ca echipă şi mă bucur că am câştigat. Îmi place să evoluez la Craiova pentru că este un public minunat”, a spus baschetbalistul Ivan Sirisevic, venit în această vară la Craiova.

Formația craioveană a evoluat prin următorii jucători împotriva Stelei: Vîrnă (4 p.), Martinic (34 p.), Siriscevic (33 p.), Aleksandrov (15 p.), Samuels (5 p.), Orbeanu (3 p.), Paasoja (8 p.), Berceanu, Novak. În următoarea etapă, SCM Craiova va întâlni în deplasare CSM CSU Oradea, pe 11 noiembrie.

Populare

Recomandări

Sorin Cîmpeanu și-a dat demisia din funcția de ministru al Educației

Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu și-a anunțat demisia joi seară....

Lidl, obligat să renunţe la iepurașii de ciocolată

Cea mai înaltă instanță din Elveția a decis că...

„Mai aveați puțin și stricați DrugTest-ul”. La volan cu 7 tipuri de droguri

Un șofer a fost prins la volan sub influența...

Proiect de lege: Bolnavii de cancer primesc certificat de handicap

Guvernul pregăteşte un proiect prin care toţi pacienţii să...