vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

BASCHET/Victorie în prelungiri cu Steaua

Baschetbaliștii craioveni au reușit să câștige la limită partida de duminică seara în fața lui Steaua CSM București, disputată în Sala Polivalentă din Craiova, după ce au căpătat un avantaj minim de trei puncte în finalul prelungirilor. SCM Craiova s-a impus cu 102-99 (24-20, 22-28, 21-23, 20-16, 15-12), fiind al doilea meci consecutiv al craiovenilor care se termină la egalitate după cele patru sferturi și este nevoie de extra time.

Am câştigat un nou meci acasă şi ne-am intrat în ritm. Vreau să le mulţumesc suporterilor şi lui Dumnezeu pentru acest succes. Sper ca fanii să vină şi la partidele viitoare de acasă tot în număr mare. O să urmeze un nou meci greu la Oradea, dar sper să jucăm la fel de bine”, a declarat jucătorul Goran Martinic, după victoria cu Steaua.

Sirisevic: Este o victorie mare

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acest succes a ridicat moralul elevilor lui Rami Hadar, care încep ușor-ușor să își contureze un joc mai solid.

Este o victorie mare, a fost un meci foarte greu şi mă bucur că am câştigat. Suntem pe un drum bun, mulţumesc acestui public minunat. Este o victorie importantă ca moral după eşecurile la limită de la Piteşti şi Mureş. Am jucat bine ca echipă şi mă bucur că am câştigat. Îmi place să evoluez la Craiova pentru că este un public minunat”, a spus baschetbalistul Ivan Sirisevic, venit în această vară la Craiova.

Formația craioveană a evoluat prin următorii jucători împotriva Stelei: Vîrnă (4 p.), Martinic (34 p.), Siriscevic (33 p.), Aleksandrov (15 p.), Samuels (5 p.), Orbeanu (3 p.), Paasoja (8 p.), Berceanu, Novak. În următoarea etapă, SCM Craiova va întâlni în deplasare CSM CSU Oradea, pe 11 noiembrie.

Politica