marți, aprilie 23, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primăria Craiova a bătut palma cu Ișalnița, pentru un nou parc industrial

Reprezentanții Primăriei Craiova caută noi soluții pentru înființarea unui nou parc industrial. Se dorește acest lucru de foarte mult timp, în contextul atragerii investitorilor în zona Doljului. Primarul Craiovei, Mihail Genoiu, a anunțat faptul că acest pas a fost deja făcut, zona pe care au ales-o fiind platforma Combinatului Chimic de la Ișalnița.

 

În vederea înființarii unui nou parc industrial, autoritățile craiovene au bătut palma cu cele din Ișalnița și cu reprezentanții Consiliului Județean Dolj.

„Singura zonă pentru care noi milităm este platforma de la Işalniţa, a Combinatului Chimic, şi săptămâna trecută ne-am dat acordul în acest sens. S-au început documentele, am semnat un acord practic, pentru înfiinţarea parcului industrial de la Işalniţa din care să facă parte comuna Işalniţa, Primăria Craiova şi Consiliul Judeţean Dolj. Deci lucrurile au fost deja demarate și iată că nu am renunțat la acest proiect”, a declarat Mihail Genoiu, primarul Craiovei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

PUG-ul Craiovei, încă în lucru

Edilul urbei a precizat că și în ceea ce privește Planul Urbanistic General al Craiovei au fost făcute demersuri importante.

„Legat de actualizarea PUG-ului Craiovei, acesta se află la Achiziții. Se lucrează la documentație. Lucrurile se mișcă într-un sens favorabil”, a mai spsu Genoiu. De menționat că actualul PUG al Craiovei datează de la începutul mileniului. Acesta a rezistat în timp prin prelungiri votate în ședințele de consiliu local. Ultimul termen de valabilitate a documentului expiră la finele lui 2018.

Politica