vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

TENIS DE MASĂ / Patrick Anghel, pe locul doi la Top 12

Trei practicanți ai tenisului de masă de la CSS Craiova au luat parte la competiția Top 12 pentru categoria de vârstă 8-10 ani, care a avut loc la Constanța, cucerind o singură medalie prin Patrick Anghel. Micuțul tenismen s-a remarcat încă odată la nivel național după ce a obținut medalia de argint la concursul care a reunit cei mai buni 12 sportivi din țară la această categorie.

Craioveanul Patrick a pierdut doar finala, din cele 11 meciuri disputate, contra lui Andrei Miroiu (CSM Buzău). Ceilalți doi copii de la CSS Craiova prezenți la întrecerea de la Constanța nu au pășit pe podium, dar au reușit clasări în față. Alexandru Ilie a ocupat locul șase la băieți, iar Carmina Găman a fost aproape de o medalie clasându-se pe poziția a patra la fete.

În urma evoluțiilor bune din ultima vreme, Anghel Patrick și Găman Carmina au fost convocați la un stagiu de pregătire cu lotul național de juniori mici ce va avea loc în perioada 5-12 noiembrie la Câmpulung pentru băieți și la Constanța pentru fete. Vreau sa evidențiez evoluția bună a celor trei sportivi la Top 12 și sunt convins că vor urma și alte rezultate notabile în continuare”, a declarat Liviu Nicoli, antrenorul celor trei tenismeni de la CSS Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica