vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: O beizadea fără permis a băgat un om în spital

S-a ales cu dosare penale pentru vătămare corporală din culpă și conducerea unui autoturism pe drumurile publice fără a poseda permis. Este ,,bravura” unui tânăr de 17 ani din comuna Jiana, județul Mehedinți. Potrivit IPJ Mehedinți, la data de 31.10.2017, ora 12.30, un tânăr în vârstă de 17 ani, din comuna Jiana, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere, pe DJ 564, la ieșirea din localitatea Jiana, către satul Dănceu, într-o curbă periculoasă la dreapta, nu a adaptat corespunzător viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un autoturism, condus regulamentar de către un bărbat în vârstă de 35 de ani, din comuna Șimian, județul Mehedinți. În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto în vârstă de 35 de ani, ocazie cu care a fost preluat de un echipaj al ambulanței și transportat la Spitalul de Urgență Județean Mehedinți pentru acordare de îngrijiri medicale. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, respectiv, conducerea unui vehicul fără a poseda permis.

Altă vătămare corporală din culpă

La data de 31.10.2017, ora 14:11, Poliția municipiului Drobeta Turnu Severin a fost sesizată cu privire la producerea unui eveniment rutier pe raza municipiului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat faptul că un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Drobeta Turnu Severin, în timp ce conducea un autoturism pe strada Dr. Saidac, la intersecția cu strada Antonini, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, condus de un tânăr în vârstă de 18 ani, din aceeași localitate.

În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto în vârstă de 18 ani. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Șofer penal din Severin, prins

La data de 31.10.2017, ora 13.40, polițiștii din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin, Biroul Rutier, au oprit pentru control, pe Bulevardul Mihai Viteazu din municipiu, un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 29 de ani, din Drobeta Turnu Severin.

Procedând la verificarea autoturismului în bazele de date, polițiștii au constat faptul că acesta figura ca fiind radiat din circulaţie din data de 08.09.2017.

La data de 31.10.2017, ora 09.00, polițiștii din cadrul Poliției orașului Vînju Mare – Formațiunea Rutieră, au oprit pentru control, pe strada Calea Severinului, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 22 de ani, din comuna Gruia, județul Mehedinți. Procedând la verificarea autoturismului în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că acesta figurează ca fiind radiat din circulație de la data de 26.04.2017.

,,În cauză au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punere în circulație a unui autovehicul neînmatriculat”, a precizat polițista Lidia Viziru, de la biroul de presă al IPJ Mehedinți.

Politica