joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Mahării de la șefia județului vor fugi azi ca de frica morții

Vrei, nu vrei, bea Grigore aghiasmă! Azi, mai marii județului Mehedinți vor fi nevoiți să fugă precum șobolanii din birourile lor luxoase. Prefectul de Mehedinți, Nicolae Drăghiea, și președintele Consiliului Județean Mehedinți, Aladin Georgescu, mahării județului, precum și toți subordonații lor care lucrează în clădirea Palatului Administrativ din centru municipiului Drobeta Turnu Severin, vor fugi ca de frica morții astăzi. Motivul, la ora 10.00 vor primi o alarmare de cutremur și vor fi nevoiți să evacueze clădirea cu toții cât mai repede cu putință. Și, cu acest prilej, vrând, nevrând, își vor testa și abilitățile de atleți.

Exercițiul are ca obiectiv creșterea gradului de pregătire a personalului în ceea ce privește formarea unui comportament adecvat pe timpul manifestării unor situații de urgență. Potrivit unui comunicat de presă emis de către Prefectura Mehedinți, miercuri, 01.11.2017, începând cu ora 10.00, va avea loc un exercițiu de evacuare a clădirii administrative în care își au sediul cele mai importante instituții ale județului cum sunt, Instituția Prefectului – Județul Mehedinți, Consiliul Județean Mehedinți, D.G.A.S.P.C. Mehedinți și alte asemenea. Scenariul exercițiului a fost aprobat de către prefectul județului, Nicolae Drăghiea, și președintele consiliului județean, Aladin Georgescu, și are ca obiectiv creșterea gradului de pregătire a personalului în ceea ce privește formarea unui comportament adecvat pe timpul manifestării unor situații de urgență, în cazul de față, cutremur.

,,Personalul instituțiilor locatare, dar și cetățenii prezenți în clădire cu diverse probleme, sunt rugați să înțeleagă importanța exercițiului și să evacueze în ordine clădirea, sub îndrumarea personalului desemnat în acest sens. Exercițiul va dura maximum 30 minute și se va declanșa odată cu acționarea sirenelor de alarmare publică a populației din municipiul Drobeta Turnu Severin”, se arată în comunicatul de presă emis de Prefectura Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica