vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Bărbat din Strehaia prins beat și fără permis la volan

Au tupeu nu glumă! Unii bețivi din Mehedinți nu se tem de poliție și de dosar penal și continuă să se urce matrafoxați la volan. Spre ghinionul lor, cei mai mulți dintre ei sunt prinși. Cel mai recent caz este al unui bețivan din Strehaia prins beat la volan dar și fără permis de conducere. La data de 31.10.2017, polițiștii din cadrul Poliției orașului Strehaia au depistat un bărbat de 27 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism, fără a deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o concentrație de 0,44 mg/ l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care, conducătorul auto a fost condus la spital în vederea recoltării de probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere și conducere a unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanţe.

Policlinica Buna Vestire Craiova

A dat cu mașina în pom

La data de 30 octombrie a.c., polițiștii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu Severin s-au sesizat cu privire la faptul că, pe raza comunei Șimian, între localitățile Cerneți și Husnicioara s-a produs un accident de circulație din care a rezultat rănirea unei persoane.

Polițiștii au stabilit faptul că un bărbat de 44 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza comunei Şimian, a pierdut controlul volanului și părăsind partea carosabilă a intrat în coliziune cu un arbore.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a pasagerei de pe bancheta din spate dreapta, o femeie de 67 de ani, din municipiul Drobeta Turnu Severin, care a fost transportată la spital pentru efectuarea de investigații medicale.

,,Conducătorul auto poseda permis de conducere și nu se afla sub influența băuturilor alcoolice. S-a întocmit dosar penal și se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a precizat polițista Narcisa Rotaru, de la Biroul de Presă al IPJ Mehedinți.

Politica