vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Construirea podului din cauza căruia este închis DN 64, scoasă la licitaţie

A intrat în procedura de licitaţie proiectul privind construcţia unui pod, pe DN 64, peste pârâul Negrişoara, în localitatea Găneasa, unde traficul este închis total.

 

Lucrările propriu-zise de construcţie a acestui pod nu pot începe mai devreme de anul viitor, potrivit reprezentanţilor Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) Slatina.

Proiectul privind realizarea podului de la Găneasa, pe DN 64, peste pârâul Negrişoara, a intrat deja în procedura de licitaţie. Au fost luate toate aprobările de la minister, de la poliţie şi trebuie începută procedura de licitaţie. Caietul de sarcini şi toată documentaţia trebuie ridicate pe SEAP. Anul acesta nu se mai poate face nimic pentru că nu mai este nici vremea pentru lucrarea propriu-zisă”, a declarat directorul SDN Slatina, Adrian Motorga.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Traficul rutier pe Drumul Național 64 a fost închis total, din 22 iunie, în localitatea Găneasa, unde un pod care traversează un pârâu a fost avariat de precipitații.

DN 64 face legătura cu județul Vâlcea, existând o singură variantă ocolitoare, pe Drumul Județean 677, prin localitatea Salcia. Între timp, drumarii au realizat o variantă de ocolire provizorie pentru traficul uşor.

Politica