vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

În cinci zile, peste 250 de târgujieni au solicitat subvențiile la încălzire

Primăria Municipiului Târgu Jiu primește, din data de 16 octombrie, dosarele pentru încălzirea locuinţelor cu gaze naturale, energie electrică, combustibili solizi, pentru perioada sezonului rece. Până la finele săptămânii trecute, nu mai puțin de 255 de târgujieni cu venituri mici au solicitat aceste subvenții la încălzire.

Potrivit legii, ajutoarele pentru încălzirea locuinţei cu energie termică, gaze naturale, energie electrică, lemne, cărbuni şi combustibili petrolieri se acordă, în perioada noiembrie 2017 – martie 2018, pe bază de cerere însoţită de actele doveditoare privind componenţa familiei şi veniturile acesteia. La nivelul municipiului Târgu Jiu, solicitările se primesc la Direcţia Publică de Protecţie Socială (DPPS) Târgu-Jiu şi la sediile celor trei cluburi ale vârstei a treia.

Cererile se pot depune de luni până vineri, între orele 08.00-18.00. La cluburile pensionarilor se depun cererile pentru încălzire cu gaze naturale şi combustibili solizi, iar la sediul DPPS Târgu-Jiu se depun cererile pentru sistemele de încălzire cu energie electrică. Până vineri dimineaţa, la Clubul din strada Mioriţei se depuseseră 70 de cereri pentru subvenţia la gaze şi alte 35 la Clubul din Debarcader. De asemenea, la Clubul din strada Olteniţei au fost depuse 113 solicitări pentru acordarea ajutorului la încălzirea cu gaze naturale şi 37 pentru încălzirea cu lemne”, a declarat Anamaria Ianc, purtătorul de cuvânt al Primăriei Municipiului Târgu-Jiu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica