vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Poliţia, descinderi la Poliţie

Acuzaţii de corupţie şi infracţiuni la regimul silvic în rândul unor poliţişti din Vâlcea. Ofițeri de poliție judiciară din cadrul a 9 servicii județene anticorupție ale Direcției Generale Anticorupție (Vâlcea, Argeș, Dâmbovița, Olt, Dolj, Gorj, Mehedinți, Prahova și Brașov) au efectuat, joi, 19 percheziţii în judeţ, trei fiind la instituţii publice, iar 15 la locuinţele unor persoane.

Instituţiile publice vizate de percheziţii ar fi, potrivit unor surse apropiate anchetei, citate de Agerpres, posturile de poliție Diculești și Valea Mare din județul Vâlcea și Ocolul Silvic Bălcești, iar descinderi au avut loc şi la domiciliile a trei polițiști.

Activitățile procedurale sunt realizate într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor fapte de corupție, infracțiuni de serviciu, dar și infracțiuni prevăzute de Codul silvic”, au arătat reprezentanţii DGA.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Simultan cu activitățile de percheziție domiciliară au avut loc audieri de persoane la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea și s-au efectuat verificări și ridicări de înscrisuri de la instituții publice din județul Vâlcea de către lucrătorii DGA.

5 persoane au fost duse la audieri la sediului Parchetului Vâlcea.

Ofiţerii DGA au beneficiat, în acţiune, de sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Vâlcea, Direcției de Operațiuni Speciale și Gărzii Forestiere Vâlcea.

Politica