vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Lucrările de pe DN 65, finalizate până în iarnă

După ce, în luna septembrie, a fost prelungit termenul pentru finalizarea lucrărilor de armare şi betonare a Drumului Naţional 65, în zona Pădurii Sarului, reprezentanţii SDN spun că lucrările vor fi gata „până la începerea iernii”.

Directorul Secţiei Drumuri Naţionale (SDN) Slatina, Adrian Motorga, a declarat, marţi, în cadrul şedinţei Colegiului Prefectural, că termenul oficial de finalizare este data de 15 septembrie. Cu toate acestea, lucrările pot fi gata şi mai devreme, măcar la carosabil.

La Saru, lucrările sunt programate a se încheia la 15 decembrie. Cele din partea carosabilă vor fi gata, până atunci. Este clar că nu are cum ca drumul să rămână aşa, până la începerea iernii. Lucrările vor finalizate şi vom îndepărta şi acea semnalizare”, a declarat Motorga.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Lucrările de armare şi betonare a Drumului Naţional 65, în zona Pădurii Sarului, s-au prelungit până spre sfârşitul anului, deşi termenul iniţial era finalul lunii octombrie. Circulaţia rutieră se desfăşoară pe câte o bandă de sens, acest lucru fiind semnalizat corespunzător.

Politica