sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

În arest, după ce și-a bătut copiii. A încălcat și un ordin de protecție

Un bărbat de 40 de ani, din Aninoasa, a ajuns în arest după ce și-a lovit cei doi copii și intenționa să facă același lucru și cu fosta soție. Gorjeanul se afla sub efectul unui ordin de protecție emis de Judecătoria Târgu Cărbuneşti, care îi interzicea să se apropie de fosta soţie, cei doi copii minori și de domiciliul acestora.

Bărbatul a fost prins chiar în fața casei fostei soții, cea care a și anunțat poliția despre eveniment. Gorjeanul consumase alcool și este cunoscut, în zonă, ca fiind o persoană agresivă.

„La data de 16 octombrie a.c., Poliţia Oraşului Ţicleni a fost sesizată prin apelul 112 de o femeie de 41 de ani, din localitate, cu privire la faptul că un bărbat de 40 de ani, din comuna Aninoasa, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, şi-a agresat cei doi copii minori aflaţi pe o bază sportivă din centrul oraşului Ţicleni, după care a plecat spre domiciliul fostei soţii, existând riscul să o agreseze şi pe aceasta. La faţa locului s-a deplasat imediat o patrulă de poliție care l-a identificat pe agresor în faţa domiciliului fostei soţii, o femeie de 36 de ani, din oraşul Ţicleni. Întrucât persoana în cauză se manifesta agresiv, aceasta a fost imobilizată şi condusă la sediul poliţiei pentru continuarea cercetărilor, ocazie cu care s-a stabilit că se afla sub efectul unui ordin de protecție emis de Judecătoria Târgu Cărbuneşti, care îi interzicea să se apropie de fosta soţie, cei doi copii minori și de domiciliul acestora. În baza probatoriului administrat în dosar, a fost dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore a agresorului, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Gorj”, au precizat reprezentanții IPJ Gorj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de nerespectarea măsurilor impuse prin ordinul de protecție, violență în familie și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Politica