vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Eșecuri pentru echipele craiovene de sală

Formațiile de la SCM Craiova care au evoluat în weekend în campionat nu au reușit să obțină victorii. Baschetbaliștii lui Rami Hadar au pierdut la limită vineri seara pe terenul lui BC Târgu Mureș, cu scorul de 78-75, după ce au făcut un prim și ultim sferturi mai slabe. Începutul de meci a aparținut gazdelor care și-au creat un avantaj de patru puncte încă din primul parțial, în care s-au impus cu 19-15, apoi a urmat rândul craiovenilor să preia conducerea după finalul sfertului doi, câștigat de băieții lui Hadar cu 20-15. În sfertul trei, oaspeții și-au majorat cu puțin ecartul, impunându-se cu 20-19, dar finalul de meci nu a ținut deloc cu SCM Craiova. Gazdele au reușit să întoarcă scorul în sfertul patru adjudecat cu 25-20 de către formația din Târgu Mureș, aducând astfel înfrângerea pentru craioveni, care au acum o victorie și un eșec în acest campionat. În următoarea etapă, baschetbaliștii de la SCM Craiova vor întâlni acasă BC Timba Timișoara, la finalul săptămânii.

În altă ordine de idei, nici echipa de volei masculin nu a putut scoate puncte din deplasarea grea de la Tricolorul Ploiești, iar transferurile făcute în vară de ploieșteni au arătat că este o echipă mult mai puternică decât în sezonul trecut. Elevii lui Dan Pascu au pierdut cu 3-1 (25-23, 25-15, 23-25, 25-22) reîntâlnirea cu actuala echipă a fostul căpitan al oltenilor, Laurențiu Lică.

A fost un meci echilibrat, am jucat destul de bine, dar nu am reuşit să mai câştigăm un set. În partea a doua a setului doi, când am văzut că Ploieştiul avea o diferenţă destul de mare, am introdus rezervele, iar în setul al treilea a fost o combinaţie între rezerve şi titulari. Planul a funcţionat, însă nu am reuşit să câştigăm şi setul 4, să obţinem un punct”, a declarant antrenorul voleibaliștilor craioveni, Dan Pascu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Craiovenii vor disputa miercuri o etapă intermediară de campionat, contra lui Dinamo București, la Craiova.

Politica