vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Craiova întâlnește Sepsi OSK în primul meci din Cupa României

Forul național de fotbal a stabilit, ieri dimineață, meciurile care vor avea loc în faza șaisprezecimilor Cupei României, fază în care va intra în scenă și formația olteană CSU Craiova. Echipa pregătită de Devis Mangia va întâlni în această etapă a competiției eliminatorii o formație de Liga I, dar nou promovată în acest sezon. Este vorba de Sepsi OSK Sfântu Gheoerghe, gruparea pe care oltenii au învins-o în turul acestui campionat cu scorul de 3-2 în deplasare, după ce au încasat cele două goluri în urma unor greșeli de apărare.

Craiova nu ar trebui să aibă probleme în a trece de formația din Sfântu Gheorghe, dar Cupa României mai este denumită și competiția surprizelor, așa că orice se poate întâmpla. Partidele din această fază a competiției, dar și din optimi și sferturi se vor disputa în sistem eliminatoriu, într-o singură manșă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent.

Meciurile din șaisprezecimi se vor disputa în intervalul 24-26 octombrie, de la ora 14.30, În perioada imediat următoare vom afla și data exactă a meciului: jocurile din șaisprezecimi se vor disputa marți, miercuri și joi (24, 25 și 26 octombrie), de la ora 14:30, cu excepția jocurilor televizate. Programul complet va fi afișat pe website-ul oficial al Federației Române de Fotbal.

Policlinica Buna Vestire Craiova

PROGRAM 16-IMI CUPA ROMÂNIEI

AFC Botoșani – CFR Cluj
Sepsi OSK – CS U Craiova
ASU Poli Timișoara – ACS Poli Timișoara
FC Argeș – CSM Politehnica Iași
Concordia Chiajna – AFC Astra
Sănătatea Cluj – FCSB
CSM Școlar Reșita – Viitorul Constanța
Aerostar Bacău – Dinamo București
Dacia Unirea Brăila – Juventus București
ACS Petrolul – CS Mioveni
AFC Hermannstadt- FC Voluntari
Metaloglobus București – Gaz Metan Mediaș
Unirea Slobozia – ASA Tg. Mureș
CS Afumați – UTA Arad
Academia Clinceni – Chindia Târgoviște
Universitatea Cluj – Știința Miroslava

Politica