vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Severin: Prefectul a venit în Piața Crihala, la ziua națională a produselor agroalimentare

Primăria Drobeta Turnu Severin, în parteneriat cu Direcția pentru Agricultură Mehedinți, a organizat ieri în Piața Crihala din municipiu o expoziție cu produse agroalimentare românești. Invitați de onoare au fost prefectul de Mehedinți Nicolae Drăghiea și președintele CJ Mehedinți Aladin Georgescu. Acesta din urmă nu a putut onora invitația din motive obiective. Prefectul Nicolae Drăghiea a fost prezent la eveniment, i-a felicitat pe organizatori și a vizitat standurile cu produse agroalimentare ale fermierilor din județ, împreună cu primarul Marius Screciu. Directorul adjunct al Direcției pentru Agricultură Mehedinți, Lucia Nuță, ne-a declarat că începând de anul următor acest eveniment va avea o mai mare amploare în județ.

,,Prin legea 168/2017, pe 10 octombrie a fiecărui an a fost instituită ziua națională a produselor românești. Instituția pe care o reprezint eu aici, la Mehedinți, în parteneriat cu primăria Severin, a organizat în Piața Crihala o expoziție cu vânzare de produse agroalimentare românești, ale producătorilor din județul nostru. Este vorba de legume, fructe, lapte, brânză, miere și alte produse. Am fost onorați de prezența domnului prefect Nicolae Drăghiea și a domnului primar Marius Screciu. Cu siguranță începând de la anul va avea o amploare mai mare acest eveniment. Ne dorim să organizăm în toate piețele din Severin o așazisă zi a recoltei dar și celelalte piețe mari din județul nostru”, ne-a declarat ieri directorul adjunct al Direcției pentru Agricultură Mehedinți, Lucia Nuță.

Domna Nuță nu a rezistat tentației unui stand cu tomate ,,made” în comuna Cioroboreni și a cumpărat de la producătorul respectiv câteva kilograme.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica