vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Incendiu puternic într-un bloc din Severin, cu 40 de evacuaţi. O persoană a ajuns la spital

Incendiu puternic într-un bloc de garsoniere din Drobeta Turnu Severin. 40 de persoane au fost evacuate de pompieri. Unul dintre locatari a suferit o intoxicaţie severă cu fum, iar echipajele de la Ambulanţă l-au resuscitat timp de 40 de minute. Bărbatul a fost transportat în viaţă la spital.

Incendiul a izbucnit chiar în locuinţa acestuia. Majoritatea locatarilor dormeau la acel moment, însă o persoană a sunat la 112.

Pompierii ajunşi la faţa locului au evacuat 40 de persoane. Pe proprietarul garsonierei de unde a pornit incendiul, un bărbat în vârstă de 57 ani, l-au găsit inconştient. Bărbatul suferise o intoxicaţie severă cu fum. Echipajele de la Ambulanţă l-au resuscitat timp de 40 de minute şi l-au transportat, în viaţă, la spital.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Potrivit reprezentanţilor ISU Mehedinţi, bărbatul ar fi adormit cu ţigara aprinsă care a căzut peste mai multe hârtii. De aici ar fi pornit focul care s-a extins la întreaga garsonieră. Incendiul a afectat şi alte locuinţe. Nici o altă persoană nu a avut însă nevoie de îngrijiri medicale.

Politica