Grădinița din Sărbătoarea-Bucovăț, fără apă curentă. Elevii recurg la servețele umede

Părinții elevilor unității de învățământ din satul Sărbătoarea-Bucovăț se plâng de lipsa apei curente. Problema grădiniței o știe și edilul comunei, Cristian Tuță, acesta dând asigurări că până la finele săptămânii în curs se vor găsi soluții. Sistemul de alimentare cu apă al comunei nu face față consumului, autoritățile urmând să facă o legătură directă a structurii școlare cu stația de apă.

Preșcolarii și cadrele didactice din cadrul grădiniței din satul Sărbătoarea-Bucovăț recurg la varianta șervețelelor umede din cauza lipsei apei. Părinții au cerut sprijin autorităților locale, fiind zile întregi când, după primele două ore de activitate, grădinița rămâne fără apă. Primarul comunei Bucovăț, Cristian Tuță, confirmă această situație, menționând faptul că problema va fi rezolvată în cursul acestei săptămâni.

Cunosc situația de acolo și nu o neg. Școala este legată la sistemul de apă al comunei și acest sistem nu face față. În jurul orei 11:00 se termină apa. Aceasta este realitatea. Problema are o rezolvare și vom lua măsuri în cursul acestei săptămâni. Nu se întâmplă zilnic acest lucru, ci în funcție de consumul din sat. Practic, vom face un branșament, o legătură, direct în stația de apă. Școala nu va mai depinde de sistemul prin care se alimentează gospodăriile”, a explicat edilul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

Accident între Coșoveni și Leu. O dubă s-a răsturnat

Update. La data de 26 martie a.c., polițiștii...

Bebeluș găsit spânzurat alături de tatăl său

Un bărbat de 27 de ani și bebelușul său...

ISU Mehedinți relansează provocarea „Salvator din pasiune”

𝐈𝐧𝐬𝐩𝐞𝐜𝐭𝐨𝐫𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐒𝐢𝐭𝐮𝐚𝐭̧𝐢𝐢 𝐝𝐞 𝐔𝐫𝐠𝐞𝐧ță „𝐃𝐫𝐨𝐛𝐞𝐭𝐚” 𝐚𝐥 𝐣𝐮𝐝𝐞ț𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐌𝐞𝐡𝐞𝐝𝐢𝐧ț𝐢...