miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un hoț de lemne a ras 49 de arbori de salcâm

Hoții de lemne din Mehedinți încep să dea bătăi de cap polițiștilor acum în prag de iarnă. La data de 08.10.2017, ora 15:15, poliţiştii Postului de Poliție Gogoșu, împreună cu poliţiştii din cadrul Secţiei nr. 2 Poliţie Rurală Şimian şi poliţiştii SPFR PF II, au depistat, în pădurea din extravilanul localității Burila Mică, un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Devesel, în timp ce tăia ilegal de pe picior arbori de esență salcâm, cu un fierastrău mecanic (drujbă).

În urma verificărilor efectuate împreună cu reprezentanţii Ocolului Silvic Vînju Mare, s-a stabilit faptul că persoana în cauză tăiase, în total, 49 de arbori, o parte dintre aceștia tarnsportându-i la domiciliul său cu un atelaj.

Motofierăstrăul și materialul lemnos au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cauză s-a întocmit dosar penal.

Alt hoț de lemne

La data de 07.10.2017, ora 20:30, poliţiştii Secției nr. 2 Poliție Rurală Șimian au depistat doi bărbaţi în vârstă de 40, respectiv 45 de ani, care au tăiat fără drept și au sustras din pădurea extravilanului comunei Prunișor, material lemnos de esență cer și gorun.

Pe numele celor doi au fost întocmite dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere fără drept de arbori, respectiv, furt de arbori.

Politica