sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pușcăriabili la regimului rutier, prinși recent de poliție

Polițiștii din Mehedinți stau călare pe șoferii penali. Oamenii legii continuă să întocmească dosare penale pe numele șoferilor care încalcă legislația rutieră. Cei prinși beți la volan sau fără permis auto riscă nu numai amenzi usturătoare ci chiar închisoarea. Iată câteva cazuri de astfel de pușcăriabili. La data de 09.10.2017, ora 02:15, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin au oprit pentru control, pe strada Orly din municipiu, un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Drobeta Turnu Severin. Procedând la testarea conducătorului auto cu aparatul etilotest, acesta a indicat o concentraţie alcoolică de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat motiv pentru care a fost condus la Spitalul Județean Drobeta Turnu-Severin, unde i-au fost recoltate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Pe numele persoanei în cauză a fost întocmit dosar penal.

Prinși fără permise auto

Policlinica Buna Vestire Craiova

La data de 08.10.2017, ora 09:30, poliţiştii Postului de Poliţie Iloviţa au oprit pentru control, pe strada principală din localitate, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 64 de ani din Iloviţa.

Procedând la verificarea acestuia în bazele de date, poliţiştii au constatat faptul că persoana în cauză figurează ca având dreptul de conducere suspendat.

În cauză a fost întocmit dosar penal.

La data de 08.10.2017, ora 19.00, poliţiştii Secției nr. 1 Poliție Rurală Izvoru Bîrzii s-au sesizat din oficiu cu privire la comiterea unui accident de circulatie pe DN 67, în localitatea Cocorova, comuna Șișești, județul Mehedinți, din care au rezultat numai pagube materiale.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul ca autoturismul implicat în evenimentul rutier a fost condus de un tânăr în vârstă de 25 de ani, din comuna Șișești, județul Mehedinți, care nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, în urma testării acestuia cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,05 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal.

Șofer din Dumbrava beat criță la volan

La data de 08.10.2017, ora 19.00, poliţiştii din cadrul Secției nr. 5 Poliție Rurală Strehaia au oprit pentru control, pe DJ 606A, în localitatea Dumbrava, un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 45 de ani din aceeaşi localitate.

Procedând la testarea persoanei în cauză cu aparatul etilotest a rezultat o concentraţie alcoolică de 0,89 mg/l alcool pur în aerul expirat. În cauză s-a întocmit dosar penal. La data de 08.10.2017, ora 12:45, poliţiştii Biroului Rutier din cadrul Poliției municipiului Drobeta Turnu-Severin au oprit pentru control, pe Bulevardul I.C. Brătianu din localitate, un autoturism, condus de un bărbat în vârstă de 30 de ani, din comuna Malovăț.

Procedând la verificarea autoturismului în bazele de date, s-a constatat faptul că acesta figurează ca fiind neînmatriculat, motiv pentru care, pe numele persoanei în cauză a fost întocmit dosar penal.

Politica