joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Florin Cârciumaru dă asigură că CEO nu are probleme cu stocul de cărbune

Senatorul Florin Cârciumaru a dat asigurări că nu sunt probleme cu stocul de cărbune la Complexul Energetic Oltenia. După ce au apărut informaţii în acest sens, parlamentarul a luat legătura cu factorii de decizie pentru a căuta soluţii, în cazul în care situaţia nu era una bună.

Florin Cârciumaru a mai spus că despre soarta complexului se poartă discuţii săptămânale la nivelul Ministerului Egergiei, chiar el întâlnindu-se cu secretarul de stat, Doru Vişan.

Eu nu aştept să mă sune liderii de sindicat sau cei care au anumite probleme. Din proprie iniţiativă am discutat şi discut despre ceea ce se întâmplă cu CEO. Nu sunt probleme cu stocul de cărbune. În fiecare săptămână mă întâlnesc cu domnul secretar de stat Doru Vişan tocmai pentru a fi la zi cu tot ce se petrece la complex. Când vin în teritoriu, mă întâlnesc cu Boza, cu Antonie, cu Dobriţan, ca împreună să căutăm şi să găsim soluţii pentru toate problemele care apar”, a menţionat Cârciumaru. De precizat că iarna trecută, Compexul Enegetic Oltenia a avut probleme cu stocul de cărbune, fapt confirmat şi de către ministrul Energiei, Toma Petcu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica