Florin Cârciumaru dă asigură că CEO nu are probleme cu stocul de cărbune

Senatorul Florin Cârciumaru a dat asigurări că nu sunt probleme cu stocul de cărbune la Complexul Energetic Oltenia. După ce au apărut informaţii în acest sens, parlamentarul a luat legătura cu factorii de decizie pentru a căuta soluţii, în cazul în care situaţia nu era una bună.

Florin Cârciumaru a mai spus că despre soarta complexului se poartă discuţii săptămânale la nivelul Ministerului Egergiei, chiar el întâlnindu-se cu secretarul de stat, Doru Vişan.

Eu nu aştept să mă sune liderii de sindicat sau cei care au anumite probleme. Din proprie iniţiativă am discutat şi discut despre ceea ce se întâmplă cu CEO. Nu sunt probleme cu stocul de cărbune. În fiecare săptămână mă întâlnesc cu domnul secretar de stat Doru Vişan tocmai pentru a fi la zi cu tot ce se petrece la complex. Când vin în teritoriu, mă întâlnesc cu Boza, cu Antonie, cu Dobriţan, ca împreună să căutăm şi să găsim soluţii pentru toate problemele care apar”, a menţionat Cârciumaru. De precizat că iarna trecută, Compexul Enegetic Oltenia a avut probleme cu stocul de cărbune, fapt confirmat şi de către ministrul Energiei, Toma Petcu.

Populare

Recomandări

Cuba a aprobat prin referendum căsătoriile între persoane de același sex

Autoritatea Electorală din Cuba a anunţat luni că noul...

Craiova. ”Cărticica pentru prichindei și copii mai măricei”, la cea de-a XIII-a ediție

Biblioteca Județeană „Alexandru și Aristia Aman” organizează cea de-a...

Iordănescu mai vrea o șansă: „Obligatoriu este nevoie de o reconfirmare a mea”

România a încheiat cu o victorie sezonul de Liga...

Lidl reduce programul magazinelor din ţară

Lidl reduce programul magazinelor din ţară, începând de luni,...