joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Grav accident la Pădurea Sarului. Doi oameni au murit, iar trei au fost răniți

Doi oameni au murit, iar alți trei au fost răniți după impactul dintre două autovehicule. Accidentul a avut loc, sâmbătă după-amiază, pe DN 65, la ieșirea din Balș spre Pădurea Sarului.

Potrivit informațiilor oferite de ISU Olt, în accident a fost implicat un autovehicul în care se aflau șapte persoane și un autoturism în care se aflau alți doi oameni. În urma impactului dintre cele două mașini, o persoană a decedat, iar alte două au rămas încarcerate. Una dintre acestea și-a pierdut viața, iar cealaltă, un bărbat, a fost preluată de elicopterul SMURD și dusă la UPU Craiova.

O victimă murise înainte de sosirea echipajelor de salvare, iar una dintre cele două persoane rămase încarcerate a fost extrasă cu leziuni incompatibile cu viața”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Alte două persoane, un bărbat și o femeie, au fost duse la UPU Slatina.

Potrivit Poliției, șoferul autoturismului în care se aflau șapte persoane nu a adaptat viteza la condițiile de drum, respectiv carosabilul umed, a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe contrasens unde a intrat în coliziune cu un alt autoturism. 

Șoferul consumase băuturi alcoolice.

„Conducătorul auto vinovat de producerea accidentului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,08 miligrame pe litru în aerul expirat. Urmează să i se recolteze probe de sânge”, a declarat Alexandra Dicu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Politica