joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: A ajuns în arest pentru conducere repetată fără permis

Arestul IPJ Mehedinți este și pentru șoferii penali nu numai pentru criminali, evazioniști sau violatori. Caz concret și recent, un tânăr din Gorj care își făcuse un obicei în a conduce mașina fără permis auto pe drumurile publice. Fără frică, fără jenă. Pentru asta Poliția Mehedinți l-a „cadorisit” cu un dosar penal și l-a „cazat” temporar după gratii, în arest. La data de 03.10.2017, ora 21.50, poliţiştii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin au depistat un tânăr în vârstă de 19 ani, din comuna Mătăsari, județul Gorj, în timp ce conducea un autoturism, pe Bulevardul Tudor Vladimirescu din municipiu, fără a poseda permis de conducere. Persoana în cauză a mai fost identificată în ultimele două luni conducând autovehicule fără a deţine permis de conducere, fapt pentru care, pe lângă întocmirea unui dosar penal, faţă de aceasta, poliţiştii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca la data de 04.10.2017, să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Drobeta Turnu Severin cu propunere de luare a măsurilor legale.

Autorul mai multor furturi din autoturisme, identificat de poliţiştii mehedinţeni

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin efectuează cercetări faţă de un tânăr în vârstă de 16 ani, bănuit de comiterea mai multor furturi din autoturisme. În urma verificărilor efectuate, la data de 03.10.2017, polițiștii Biroului Investigaţii Criminale au identificat un tânăr în vârstă de 16 ani, din comuna Vrata, judeţul Mehedinţi, bănuit de sustragerea a trei casetofoane din autoturisme ce se aflau parcate pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În fapt, persoana în cauză, în perioada 17.09-22.09.2017, ar fi sustras mai multe casetofoane, prin forţarea portierei dreapta faţă a trei autoturisme, ce se aflau parcate pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin.

Pe numele persoanei în cauză a fost întocmit dosar penal.

Politica