marți, aprilie 16, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bărbulete (ISJ Olt): „Toţi elevii merg la şcoală, pe 5 octombrie”

Inspectorul şcolar general al judeţului Olt, Adrian Bărbulete, a reiterat faptul că pe 5 octombrie, de Ziua Internaţională a Educaţiei, elevii olteni nu au liber. Bărbulete a declarat, pentru Jurnalul Olteniei, că elevii trebuie să vină la şcoală şi să desfăşoare „alte activităţi, nu neapărat ore”.

Toţi elevii merg la şcoală, pe 5 octombrie, şi fac alte activităţi, nu neapărat ore. Nu este liber, nu comentez ce s-a întâmplat în alte judeţe. În Contractul Colectiv de muncă spune că se desfăşoară alte activităţi, stabilite de Comisia Paritară, adică patronat-sindicat. Nu stă nimeni acasă”, a afirmat Bărbulete.

Ziua de 5 octombrie a fost stabilită de UNESCO drept Ziua Internaţională a Educaţiei sau Ziua Internaţională a Profesorului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Conform structurii anului şcolar 2017 – 2018 anunţată de Ministerul Educaţiei Naţionale, unităţile de învăţământ şi inspectoratele şcolare vor marca prin manifestări specifice, potrivit planificărilor existente la nivelul fiecărei şcoli, Ziua Internaţională a Educaţiei.

Politica