sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

RAT Craiova are autoutilitare de ridicări auto

RAT SRL, operatorul de transport public din Bănie și societatea care se ocupă de ridicarea de mașini parcate neregulamentar în oraș, a atribuit licitația pentru cele două autoutilitare care urmează să intre în posesia societății, pentru ridicarea de mașini. Contractul a fost atribuit firmei Eurobody Hyraulics SRL, contra sumei de 674.000 de lei fără TVA, cu circa 250.000 de lei mai puțin față de suma estimată de RAT SRL. Astfel, a rezultat un preț de 337.000 de lei per autoutilitară.

Am semnat, vineri (29 septembrie – n.r.), contractul pentru cele două autoutilitare pentru ridicarea de mașini. Conform contractului, firma care a câștigat are un termen de 60 de zile să livreze cele două mașini, adică până la finele anului. Tot până atunci, avem în vigoare și contractul de închiriere pentru autoutilitara care ridică, în momentul de față, mașini, astfel că suntem acoperiți până la sfârșitul lui 2017”, a spus directorul RAT SRL, Marcel Tănăsescu.

În momentul de față, RAT SRL ridică mașini cu o autoutilitară închiriată.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reamintim că mașinile staționate și oprite neregulamentar sunt ridicate și duse în curtea RAT SRL, de unde pot fi luate înapoi contra sumei de 300 de lei. 150 de lei se plătește dacă șoferul ajunge la locul ridicării, iar 10 lei se plătește pentru ziua de staționare. Același regulament va fi și pentru cei care parchează neregulamentar în Centrul Istoric, consilierii locali adoptând, în acest sens, o hotărâre, în ședința de luna trecută.

Politica