vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primăria Craiova începe și ea pregătirile pentru iarnă

Municipalitatea craioveană va începe, de luni, împodobirea orașului pentru Sărbătorile de Iarnă. Lucrarea va fi executată de către firma care are concesionată activitatea de iluminat public, la fel ca și anul trecut. În Slatina, pregătirile pentru Crăciun deja au început.

SC Flash Lighting Services va începe, de luni, 9 octombrie, să monteze decorațiunile pentru iluminatul festiv de Crăciun, au explicat reprezentanții municipalității pentru Jurnalul Olteniei. Anul trecut, operațiunea începuse încă din jurul datei de 20 septembrie, iar primarul de pe atunci, Lia Olguța Vasilescu, explica faptul că dorește ca întreg orașul să fie gata la momentul aprinderii iluminatului festiv. Acest lucru s-a petrecut în data de 1 decembrie.

Patinoarul, fără contract de asociere, ca în anii trecuți

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reprezentanții Primăriei Craiova au mai explicat că, și în anul acesta, craiovenii vor avea parte de un Târg de Crăciun. În ceea ce privește patinoarul, procedura va fi diferită față de anii trecuți.

„Înainte, era vorba despre un contract de asociere între Primăria Craiova și firmele care veneau cu patinoarul. De data aceasta, terenul va fi închiriat la prețul normal pentru zona respectivă. Dacă nu e nimeni dispus să plătească această taxă de închiriere a spațiului, vom opta pentru o procedură de achiziție pentru acest serviciu”, au explicat reprezentanții municipalității.

În Slatina, spre exemplu, autoritățile au început deja să monteze instalațiile pentru iluminatul festiv, pentru a putea fi gata la timp cu atmosfera de Crăciun.

Politica