joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Bărbat din Strehaia, reținut de poliție

Polițiștii din Strehaia efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și distrugere, față de un tânăr în vârstă de 22 de ani din Strehaia. Persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore.

La data de 02.10.2017, ora 22:15, Poliția orașului Strehaia a fost sesizată de către un tânăr în vârstă de 24 de ani, din orașul Strehaia, cu privire la faptul că în timp ce se afla în fața unei societăți comerciale a avut un conflict cu o persoană în vârstă de 22 de ani din aceeași localitate.

La faţa locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției orașului Strehaia, care au stabilit faptul că, apelantul, în urma unei discuții contradictorii a fost lovit de un tânăr în vârstă de 22 de ani, ulterior agresorul a pătruns fără drept în imobilul proprietatea sa, spărgându-i mai multe geamuri de la uși și ferestre cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 2.500 lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Față de persoana în cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, violare de domiciliu și distrugere.

Acesta a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Mehedinți, urmând ca ieri, la data de 03.10.2017, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Strehaia cu propunere de luare a măsurilor legale.

Politica