joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt: Un poliţist a făcut infarct şi a murit în timpul patrulării

Un poliţist în vârstă de 40 de ani, agent în cadrul Secţiei Rurale Coteana, județul Olt, a murit în noaptea de duminică spre luni, în timp ce era în patrulare.
Purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu, a declarat,  corespondentului Mediafax, că bărbatul se afla în autospeciala de poliţie împreună cu un coleg, moment în care s-a simţit rău.
Colegul poliţistului a solicitat ajutorul medicilor de la Ambulanţă, dar din păcare aceştia nu au mai putut face nimic, fiind nevoiţi să declare decesul omului legii.
„Un coleg din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Coteana, aflat în serviciul de patrulare intercomunală, pe raza comunei Milcov, s-a simţit rău, motiv pentru care a fost solicitată intervenţia medicilor din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. Agentul de poliţie a intrat în stop cardio-respirator şi nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, fapt pentru care a fost declarat decedat”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.
Dorin Neaţu lucra în Ministerul de Interne din anul 2002, unde a activat iniţial în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt.
Oamenii legii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele exacte care au dus la decesul poliţistului.

Politica