vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Liber la ridicat mașini din Centrul Istoric

Consilierii locali ai municipiului Craiova au aprobat, la finele săptămânii trecute, modificarea Regulamentului de acces în Centrul Istoric al Craiovei, care stipulează că și mașinile parcate aiurea din acest perimetru vor avea aceeași soartă ca și acelea din restul orașului.

„Având în vedere adresa înregistrată la Primăria municipiului Craiova cu nr. 8001/2017, prin care Poliția Locală a Municipiului Craiova sesizează faptul că întâmpină dificultăți în aplicarea de măsuri în cazul autovehiculelor ce staționează în alte locuri decât cele prevăzute expres și ținând cont de faptul că în Regulament nu există sancțiuni pentru astfel de situații, se impune modificarea acestui regulament, în sensul instituirii unor sancțiuni contravenționale principale și complementare”, se arată în Hotărârea de Consiliu Local. Programul de aprovizionare va fi în continuare același, însă aceia care pătrund și parchează în afara locurilor de parcare amenajate în Centrul Istoric vor plăti prețul.

Noile reglementări vor intra în vigoare, în curând, de îndată ce Hotărârea va primi viză de legalitate de la Prefectura Dolj.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reamintim că șoferii cărora li se ridică mașinile plătesc o taxă de 300 de lei dacă mașina ajunge la locul de depozitare, una de 150 de lei dacă ajung la mașină până aceasta să fie transportată la locul de depozitare, și o taxă de zece lei pentru fiecare 24 de ore de depozitare.

Politica