joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tariful la gunoi nu mai crește, cel puțin momentan

Primăria Craiova modifică punctul de pe ordinea de zi de astăzi privind majorarea tarifului la gunoi și introduce prorogarea majorării tarifului de la 21 de euro/tonă, inclusiv TVA, la 23,22 /tonă, inclusiv TVA.

„Se prorogă soluționarea cererii privind majorarea tarifului de depozitare cu valoarea estimată în Proiectul privind estimarea costurilor de închidere și monitorizare postînchidere a Depozitului Ecologic Mofleni, costuri stabilite în baza proiectului întocmit de S.C. ARGIF-PROIECT S.R.L., la o dată ulterioară, în vederea verificării acestuia de către o persoană fizică sau juridică autorizată”, se arată în raportul privind modificarea proiectului de hotărâre.

Aceasta este singura solicitare amânată pe care Primăria a luat-o în considerare de la Eco Sud, societatea mai făcând alte șase solicitări financiare, care au fost însă respinse din prima.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reamintim că Eco Sud SA își dorește încă de anul trecut să mărească tariful de depozitare al gunoiului la groapa de la Mofleni, uneori această dorință având ca finalitate chiar și restricționarea accesului mașinilor Salubrității care aduceau gunoiul la depozitul de deșeuri.

Politica