vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Tenis de masă/ Patrick Anghel și Carmina Găman, pe podium la naționalele de 8-10 ani

Micuții practicanți de tenis de masă din Craiova au participat weekendul trecut la Campionatul Național destinat copiilor cu vârstele între 8 și 10 ani, care a fost găzduit de Câmpulung Muscel. Doi dintre reprezentanții CSS Craiova au reușit să urce pe podium la această competiție, în probele de dublu.

Patrick Anghel a obținut titlul de campion național împreună cu un sportive de la Steaua București, pe nume Luca Oprea, cu care a făcut echipă la întrecerea de dublu băieți. Cei doi au trecut în semifinală de perechea Marton (Cluj)/Vîrtopeanu (București) cu scorul de 3-1, apoi au câștigat finala în fața lui Pribeagu (Cluj) și Rozenfeld (Cluj) cu scorul de 3-0. La individual, craioveanul Patrick a bătut în meciurile cu Ceapraz (Pristavu) cu 3-0 și cu Rozenfeld (Cluj) cu 3-1, dar a pierdut întâlnirea cu Luca Oprea (Steaua București), colegul său de la dublu, astfel a ratat o medalie și la individual. La fete, craioveanca Carmina Găman și-a adjudecat un bronz la proba de dublu făcând echipă cu Teodora Simon (LPS Bistrița), dar a pierdut locul pe podium la individual în fața Ioanei Muraru (Vatra Dornei).

Sunt mulțumit de evoluția celor doi, Patrick și Carmin. Aștept cu încredere următoarele competiții din luna octombrie, Cupa României și Top 12, unde sunt sigur ca acești copii vor obține rezultate foarte bune”, a declarat Liviu Nicoli, antrenorul celor două tenismeni de la CSS Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica