Box/ Bronz european pentru Toboșaru și alte medalii naționale pentru pugiliștii din Bănie

Craioveanul Cosmin Toboșaru, de la clubul SCM Craiova, a reușit o performanță europeană zilele trecute, când a participat la Campionatul European de juniori de la Albena, Bulgaria. Boxerul a obținut medalia de bronz la întrecerea continentală, după ce a fost învins în semifinalele categoriei de 57 de kg de georgianul Bakur Chikovani, prin decizie 3-2 în favoarea sportivului din Georgia.

Acesta este pregătit de antrenorul Ion Joița. Altfel, pe plan intern, pugiliștii de la CSM Craiova au urcat pe podium în cadrul Campionatului Național de Tineret, care a avut loc săptămâna trecută la Bacău.

Cea mai importantă medalie a fost obținută de Gabriel Dinu, pugilist pregătit de antrenorul Marcel Sârba, care a reușit să cucerească titlul național în cadrul categoriei 64 kg, și urmează să participe în luna octombrie la Campionatul European de Tineret din Turcia. Aflat tot sub îndrumarea lui Sârba, boxerul Ștefan Bulat (49 kg) a ocupat locul trei la competiția națională, obținând distincția de bronz. Argintul a ajuns la sportivul Michael Constantin (91 kg), care este antrenat de Constantin Cucu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Populare

Recomandări

Pușcaș s-a accidentat. Ivan rămâne tot acasă

George Pușcaș s-a accidentat la echipa de club și...

MAE, atenționare de călătorie în Franța: Zboruri anulate până marți

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) îi informează pe cetăţenii români...

Olt. Descinderi într-un caz de infracțiuni economice

Peste 100 de polițiști din cadrul structurilor de investigare...

FCU Craiova a început play-out-ul cu dreptul

FCU Craiova a reușit să câștige în primul meci...