joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Olt: Patru posturi de conducere din parchete, scoase la concurs

În această toamnă, CSM organizează concurs pentru ocuparea funcţiilor de conducere vacante din parchete. Astfel, în Olt, patru posturi sunt scoase la concurs.

CSM va organiza concurs pentru două funcţii de prim procuror şi două de prim procuror adjunct, în Olt. Trei dintre acestea sunt vacante în momentul organizării concursului, urmând ca şi cea de prim procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt să devină vacantă începând cu 1 ianuarie 2018, când expiră mandatul actual.

Astfel, se va organiza concurs, în perioada 22 septembrie – 19 decembrie, pentru funcţiile de prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Corabia şi Parchetului de pe lângă Judecătoria Balş, funcţii deja vacante. O altă funcţie vacantă pentru care se organizează concurs este cea de prim procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Judecătoria Slatina.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În cazul Parchetului Olt, funcţia de prim procuror adjunct este ocupată, în prezent, prin concurs, de către Dana Aspra, al cărei mandat expiră pe 1 ianuarie 2018. CSM a decis ca şi funcţiile ce devin vacante până la această dată să fie scoase la concurs.

Politica