vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: ,,Măciuca lui Duicu” nu a luat examenul de director

Se dădea mare deștept la televiziunea locală din Severin a baronului Adrian Duicu dar s-a întors cu coada între picioare de la București și a ajuns de râsul curcilor. Umilință mare pentru Adrian Bidilici, jurnalistul pesedist care a candidat de unul singur pentru postul director la Direcția de Asistență Socială din Primăria Severin. Concursul, mai exact proba scrisă, s-a desfășurat ieri la București la sediul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici din România. Cu toate că a avut sprijin politic de la partid și nu a fost stresat de vreun contracandidat, căci nimeni nu a ,,îndrăznit” să se mai înscrie la concurs, Bidilici a reușit ,,performanța” de a pierde cu brio acest examen. Pe site-ul oficial al Agenției Naționale a Funcționarilor Publici din România scrie, e afișat negru pe alb, că Adrian Bidilici a fost respins la concurs. Acesta a reușit să obțină doar 53,2 puncte care nu i-au fost îndeajuns pentru a putea fi declarat admis. Mai are o șansă totuși: să conteste rezultatul obținut în termen de 24 de ore. Jurnalistul pesedist Adrian Bidilici a candidat la ultimele alegeri locale pentru un post de consilier local în CL Drobeta Turnu Severin pe listele PSD. A ieșit consilier, dar a refuzat să fie validat din cauza unor jocuri de culise murdare ale politicii care nu i-au convenit. Cu ceva timp în urmă, tot partidul PSD l-a cadorisit pe jurnalistul Adrian Bidilici cu funcția de director economic la Direcția Agricolă Mehedinți. Spre ghinionul său, nu a durat mult pomana căci ulterior PSD, atunci pe vremea lui Geoană, a rupt lanțul de curvăsărie politică cu PDL și a pierdut guvernarea. Bidilci nu a murit de foame, din contră. A fost luat de baronul Adrian Duicu sub pulpana sa și făcut mare director de televiziune locală. Aici, la patron, Adrian Bidilici a avut ani buni o emisiune gen ,,Revista Presei” pe care a folosit-o pe post de ,,măciucă politică” împotriva ,,dușmanilor” baronului și ai partidului. Politicieni, profesori,oameni de cultură, poeți, scriitori și nu în ultimul rând colegi de breaslă, jurnaliști, se trezeau cu lături în cap, jigniți, porecliți și terfeliți de către Adrian Bidilici pe postul de televiziune. Și niciodată nu li se dădea măcar dreptul la replică sau posibilitatea să se apere cumva. Ca dovadă în acest sens vă prezentăm doar un exemplu relevant. După ce a fost terfelit într-un hal fără de hal de către Adrian Bidilci la televizor, reputatul om de cultură Victor Rusu, profesor, poet și jurnalist de mare anvergură, a apelat la instanța de judecată. Ei bine, în baza probelor concrete instanța i-a dat câștig de cauză lui Victor Rusu obligându-l pe Bidilici la plata sumei de 5000 de euro daune morale. În acest sens, executorul judecătoresc George Cătălin Guran a pornit în căutarea lui Adrian Bidilici în vederea executării .

Iată dovada pierderii concursului de director de către Bidilici

Rezultate probă scrisă

Policlinica Buna Vestire Craiova
Nume Prenume DetaliiFunctie DetaliiInstitutie Rezultat Punctaj Observatii
BIDILICI ADRIAN Director general, DIRECŢIE – DE ASISTENTA SOCIALA DIRECTIA DE ASISTENŢĂ SOCIALA DROBETA-TURNU SEVERIN, JUDETUL MEHEDINTI, DROBETA-TURNU SEVERIN RESPINS 53,2  

Observatii:
În conformitate cu prevederile art. 63 din H.G. nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea şi dezvoltarea carierei funcţionarilor publici, cu modificările şi completările ulterioare, candidații nemulțumiți de rezultatele obținute pot formula contestație în termen de 24 de ore de la afișare, care se depune la sediul Agenției Naționale a Funcționarilor Publici.

Politica