miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

ALDE DOLJ: NU RATAȚI ACEASTĂ SANSĂ, DOMNULE GIUGEA!

Deputat Ion Cupă, președinte ALDE Dolj:” Prin declarația făcută la adresa ALDE Dolj, Deputatul Giugea devine o ilustrare perfectă a stării de ebrietate politică în care au ajuns liderii PNL, inclusiv cei de la Dolj ”

Observăm că liderii Partidului Nimic Liberal Dolj țin cu tot dinadinsul să coboare în mocirlă competiția politică locală.

La finalul săptămânii trecute, deputatul Nicolae Giugea a afirmat că ALDE, la nivelul județului, nu este un partid, este o râmă care nu are ochi, nu are cap și care se mișcă lovindu-se de unii și de alții”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Este regretabil pentru un om cu părul alb, care a îndeplinit atâtea funcții să aibă o astfel de reacție atât de departe de onoarea statutului său public.

Prin această declarație suburbană a  ”domnului”  Nicolae Giugea, făcută la adresa noastră, a celor din ALDE Dolj, liderii PNL Dolj 5-au dat încă o dată examenul de bun simt public, examen pe care l-au ratat fără drept de apel. Nu voi intra în astfel de dispute insane, în care argumentele sunt înlocuite cu etichete viscerale, rod al unei gândiri patologice”.- a declarat deputatul Ion Cupă, președintele ALDE Dolj.

Punem această tulburare a domnului Giugea pe  seama supărării că PNL Dolj este părăsit de tot mai mulți membri importanți care înțeleg că ALDE este casa liberalismului.

De aceea și acord  o șansă ”colegului” meu de Parlament, ”domnului” Giugea de a înțelege că a greșit și de a ne determina astfel să ridicam ghilimelele din eventualele referiri viitoare la adresa dânsului. Îi aștept neîntârziat scuzele publice, nu atât față de mine, cât mai ales față de miile de membri ai ALDE Dolj care sunt foarte, foarte supărați pe acest gest necugetat” – a precizat președintele ALDE DOLJ

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ

Politica