miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Crește prețul la gunoi

Primăria Craiova a introdus, pe ordinea de zi, pentru ședința ordinară lunară de joi, un punct privind soluționarea cererii de majorare a tarifului de depozitare în rampa depozitului Ecologic Mofleni, formulată de către S.C. Eco Sud S.A.

Astfel, de la prețul actual de 21 de euro/tonă (inclusiv TVA), prețul cel nou ar urma să fie 19,51 de euro/tonă (fără TVA), ceea ce ne aduce la un cost pe tonă de 23,22 euro/tonă, inclusiv TVA. Rămâne de văzut care va fi prețul plătit în plus de consumatorii craioveni, calculele privind acest aspect fiind încă în desfășurare.

Acesta este singurul punct pe care municipalitatea l-a considerat întemeiat, dintre mai multe solicitate de către Eco Sud, privind introducerea mai multor sume de bani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reamintim că Eco Sud SA își dorește încă de anul trecut să mărească tariful de depozitare al gunoiului la groapa de la Mofleni, uneori această dorință având ca finalitate chiar și restricționarea accesului mașinilor Salubrității care aduceau gunoiul la depozitul de deșeuri.

Politica