joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cinci autobuze noi vor pleca, în curând, către Craiova

Municipalitatea craioveană semnează, zilele acestea, cel de-al treilea contract subsecvent pentru încă cinci autobuze Solaris, în baza acordului-cadru pe care Primăria Craiova în are cu firma poloneză. Astfel, unul sau două autobuze vor ajunge mai devreme, iar celelalte în restul perioadei de livrare, care este de 60 de zile.

Municipalitatea craioveană semnează, zilele acestea, cel de-al treilea contract subsecvent din acordul-cadru cu firma poloneză Solaris, pentru încă cinci autobuze noi.
De la momentul semnării și până la livrare, firma va avea la dispoziție 60 de zile, însă unul sau două autobuze vor ajunge mai devreme.

„Zilele acestea se va semna cel de-al treilea contract subsecvent pentru încă cinci autobuze Solaris. Corespondența se va face prin curierat, fără se se mai deplaseze cineva aici. Astfel, cele discutate în conferința de presă de săptămâna trecută rămân valabile: unul sau două autobuze vor ajunge în termen de câteva săptămâni, iar restul în perioada rămasă de livrare, care este de 60 de zile”, a precizat, pentru Jurnalul Olteniei, administratorul public al Craiovei, Sorin Manda.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Primăria Craiova are în desfășurare un acord-cadru cu firma Solaris, pentru 50 de autobuze noi. Până în momentul de față, 24 de autobuze au ajuns la Craiova, în baza a doua contracte subsecvente. Contractul cu polonezii expiră în luna septembrie 2018.

Politica