Reținuți pentru fapte de violență

Mai mulți tineri au fost reținuți pentru 24 de ore după ce ar fi exercitat acte de violență, unii dintre ei inclusiv prin folosirea unui corp contondent. Parchetul de pe lângă Judecătoria Motru a dispus, însă, măsura controlului judiciar în cazul acestora, pentru o perioadă de 60 de zile.

La data de 16 septembrie a.c., polițiști din cadrul Poliţiei Municipiului Motru au fost sesizaţi de un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Motru, cu privire la faptul că, în timp ce se afla în faţa unui local public, din localitate, ar fi avut un conflict spontan cu doi tineri, de 24 și 25 de ani, ambii din comuna Glogova și un alt tânăr, de 23 de ani, din comuna Cătunele, în urma căruia, cei trei ar fi exercitat acte de violență asupra sa, inclusiv prin folosirea unui corp contondent.

La fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanță Gorj care a transportat victima la Unitatea Primiri Urgențe a Spitalului Municipal Motru, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Totodată, în perioada în care persoana vătămată se afla la spital, tânărul de 23 de ani, din comuna Cătunele, i-a fi distrus parbrizul autoturismului proprietate personală, care se afla parcat în apropierea localului.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice.

În continuarea cercetărilor, faţă de doi dintre tineri, în vârstă de 23 respectiv 24 de ani, a fost luată măsura reţinerii pentru 24 de ore, fiind introduși în centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Gorj.

La data de 17 septembrie a.c., cei doi reținuți au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, ocazie cu care procurorul de caz a dispus față de aceștia măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.

Totodată, cercetările s-au extins și față de un alt tânăr, de 17 ani, din comuna Glogova, pentru săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, care a fost, de asemenea, prezentat procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru, față de acesta fiind dispusă măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 zile.

Populare

Recomandări

Taxa de pod de la Fetești, suspendată provizoriu

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a...

Oltenia, sub cod portocaliu și cod galben de ploi torenţiale şi furtuni

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, miercuri, o...

A fost prelungită perioada de înscriere pentru Bacalaureat

Ministerul Educaţiei a decis, marţi seară, prelungirea perioadei în...