vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

,,Convocare” pentru plimbare, odihnă și relaxare/ Prefectul de Mehedinți, Nicolae Drăghiea, a plecat la Brașov

Mehedințiul rămâne fără prefectul cu sânge social democrat Nicolae Drăghiea. Nu definitiv, ci pentru o perioadă de câteva zile, în care e plecat la munte, la Brașov, la o convocare. Acolo, dacă se poate spune așa, el și omologii din alte județe vor îmbina utilul cu plăcutul. Este vorba de odihnă și de relaxare dar și de un fel de perfecționare.

Potrivit unui comunicat oficial al Prefecturii Mehedinți, Nicolae Drăghiea, prefectul județului Mehedinți, participă în perioada 11 – 14 septembrie la convocarea prefecților, care are loc la Brașov. Lucrările primei zile a sesiunii au fost conduse de către Carmen Dan – Ministrul Afacerilor Interne, care a discutat cu prefecții prioritățile MAI pentru sfârșitul acestui an, ce privesc zona de competență a instituțiilor prefectului. Teme profesionale pentru o mai bună coordonare a instituțiilor prefectului și gestionare a situațiilor de urgență au fost dezbătute cu prefecții în prezența secretarilor de stat, Mihai Dan Chirică și Raed Arafat. Alte teme de interes dezbătute pe timpul sesiunii vor face referire la prezentarea unor măsuri administrative și legislative pe care MAI intenționează să le ia, referitoare la Codul Administrativ și atribuțiile prefectului, pentru o mai bună gestionare a activităților în teritoriu și întărirea rolului instituției prefectului.

De precizat că prefectul cu sânge social democrat, Nicolae Drăghiea, este un om cu ștate vechi în meseria de prefect, așa că, pentru domnia sa, convocarea de la Brașov e mai mult plimbare de relaxare.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica