Conecteaza-te cu noi

Dolj

Mesajul președintelui Consiliului Județean Dolj, Ion Prioteasa, cu prilejul începerii noului an școlar

Publicat

pe

Deschiderea anului de învățământ reprezintă un eveniment cu o rezonanță aparte în județul Dolj, pentru care domeniul educațional, cu bogatul său palmares, a fost și rămâne unul dintre elementele definitorii pe care își întemeiază prestigiul, fiind unul dintre cei mai buni emisari ai acestei zone, în interiorul și în afara granițelor țării.

De-a lungul timpului, școala doljeană a format personalități ilustre – oameni de stat, inventatori, oameni de știință, artiști și scriitori, ale căror destine au marcat istoria și au schimbat lumea. O tradiție strălucită în educație este continuată astăzi prin eforturile elevilor, susținuți de părinți, prin implicarea cadrelor didactice și contribuția unui management eficient; prin munca asiduă, dăruirea și – de cele mai multe ori – sacrificiile care stau în spatele rezultatelor de excepție la olimpiade și concursuri școlare, rezultate care consolidează buna reputație a județului nostru.

În calitate de președinte al Consiliului Județean, vă asigur de aprecierea noastră deplină pentru performanțele sistemului școlar doljean, precum și de faptul că ne onorează să putem veni în sprijinul actului de învățământ. Sunt 12 ani de când am lansat inițiativa de recompensare a excelenței în educație și rămânem fideli acestei politici de stimulare a performanței, după cum continuăm și să susținem activitatea unităților de învățământ special din Dolj.

Cu această ocazie, doresc să adresez tuturor profesorilor, învățătorilor și elevilor cele mai bune gânduri și urări de succes în tot ceea ce își propun să realizeze în noul an școlar, încredințându-i de întreaga disponibilitate a Consiliului Județean Dolj pentru colaborare în inițiative și proiecte benefice educației.

Cu aleasă considerație,

Ion PRIOTEASA

Președintele Consiliului Județean Dolj

© 2022. Toate drepturile rezervate.