joi, aprilie 18, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea: Un fost poliţist, pensionat după ce fusese dat afară din poliţie, s-a sinucis

Un fost poliţist din comuna Bujoreni-Vâlcea, în vârstă de 46 de ani, pensionat pe caz de boală după ce fusese dat afară din Poliţie din cauza unei condamnări pentru o infracţiune rutieră, s-a sinucis, joi după-amiază, în locuinţa sa.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, Sandra Dăscălete, a declarat,  că fostul poliţist şi-a pus capăt zilelor spânzurându-se, manevrele medicilor de pe Ambulanţă fiind inutile.

„La data de 7 septembrie, în jurul orei 12, un bărbat în vârstă de 46 de ani a fost găsit spânzurat la domiciliul său din comuna Bujoreni. Manvrele de resuscitare au rămas fără rezultat. S-a înregistrat dosar penal”, a declarat Sandra Dăscălete.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Surse apropiate anchetei au declarat  că bărbatul se pensionase în primăvara anului acesta. Anterior, el fusese dat afară din Poliţie, după ce fusese condamnat pentru conducerea unui autoturism sub influenţa băuturilor alcoolice.

Aceleaşi surse spun că bărbatul avea o problemă cu consumul băuturilor alcoolice fiind într-un proces de divorţ cu soţia.

 

Politica