miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CNI: „Scaunele nu erau prevăzute în documentație”

Compania Națională de Investiții a oferit o explicație care ridică noi semne de întrebare, referitor la faptul că, după ce a montat scaunele albe care formau „PANDURII”,  a decis, peste câteva zile, să le înlocuiască cu cele albastre.

Nici n-a fost dată în folosință, că noua arenă din Târgu Jiu a făcut deja obiectul unul amplu scandal. Pe suprafața uneia dintre tribune, prin montarea de scaune albe, printre cele de culoare albastre, predominante, a fost scrisă denumirea PANDURII. Peste doar câteva zile, scaunele de culoare albă au fost demontate și înlocuite cu cele albastre, astfel că nu mai apare nicio denumire pe tribunele stadionului din Târgu Jiu.

stadion-fara-pandurii

„Scaunele albe din tribuna stadionului Municipal Târgu Jiu care formau numele echipei de fotbal Pandurii au fost înlăturate deoarece acestea nu erau prevăzute în documentația tehnică avizată. Această măsură a fost dispusă în urma verificării stadiului lucrărilor efectuate de către reprezentanții Companiei Naționale de Investiții”, au comunicat reprezentanții CNI, la solicitarea ziarului Pandurul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Răspunul CNI ridică noi semne de întrebare! Dacă scaunele albe nu erau trecute în documentația tehnică, de ce au mai fost montate ca să fie insciptionată denumirea Pandurii? Și dacă tot au fost initial montate, de ce s-a scris PANDURII și nu TÂRGU JIU, de exemplu, pe fond alb?  În răspunsul CNI nu s-a explicat nici care a fost momentul în care executantul lucrării și-au dat seama de greșeala făcută. Să fi fost autosezizare sau a fost făcută o sezizare din partea altor persoane? Cert e că reprezentanțiii Primăriei Târgu Jiu susțin că nu au nicio implicare în deciza CNI, de a înlocui scaunele albe.

„Nu e nicio problemă. S-a hotărât la CNI, la investitor, ca toate scaunele să fie albastre. Nu știu ce se va întâmpla cu scaunele albe, nu sunt ale noastre, sunt ale CNI. Probabil le va folosi în altă parte constructorul, nu-i problema primăriei. Știu că s-a stabilit să fie albastre. Asta, cu PANDURII, era un efect de stadion, de tribună”, a spus Raul Chiriac, șeful Serviciului Investiții din primăria Târgu Jiu.

Încă nu se știe data oficială la care arena va fi dată în folosință și nici dacă CS Pandurii Târgu Jiu va fi echipa care va inaugura stadionul de 12.386 locuri, care a costat 21.8 milioane euro.

Sâmbără, de la ora 11:00, echipa fanion a județului Gorj va juca la Balotești, în etapa a VII-a a Ligii a II-a.

Politica