joi, martie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Cu droguri, lângă școală

Un tânăr, de 23 ani a fost prins de jandarmii craioveni cu droguri asupra sa. El avea cateva grame de etnobotanice pe care intenționau să le vândă. Alături de tânăr se afla și o minoră de 16 ani. Cei doi au fost depistați în zona școlii generale nr. 31, din Valea Roșie.

În ziua de 06.09.2017, în jurul orei 13.00, efective din cadrul G.j.mb. Craiova , aflandu-se in misiune ordonată, sau sesizat din oficiu despre faptul că pe strada Vântului, din cartierul Valea Roșie, vis a vis de scoala generala nr. 31, doua persoane, una de sex masculin și cealaltă de sex feminin, încearcă să evite contactul cu patrula de jandarmi. Având în vedere cele sesizate, patrula de jandarmi a procedat la interceptarea și legitimarea persoanelor respective stabilind că se numesc V.D. de 23 ani și B.A. de 16 ani, din Craiova. În urma unui control corporal sumar, asupra numitului V.D. au fost găsite 2 plicuri transparente din plastic prevăzute cu sistem de clipsare, cu dimensiunile 12×7 cm, ce conțin substanțe etnobotanice, având o greutate de 5,07 g și 4,68 grame, un plic din hârtie ce conținea un mugur vegetal cu miros înțepător, o țigaretă tip joint ,fumata parțial, un dispozitiv de mărunțire tip grinder, un cântar electronic de mici dimensiuni și un caiet scolar cu mai multe file rupte parțial”, arată Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova.

Când a fost întrebat de jandarmi despre proveniența drogurilor găsite asupra sa, tânărul de 23 ani a spus că plicurile lea cumpărat de la un băiat din cartierul Craiovița Noua, zis „Miță”, contra sumei de 300 lei fiecare, urmând să le revândă sub forma de pliculete mai mici pentru a obține profit, iar țigareta și mugurul vegetal sunt pentru consum propriu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Jandarmii i-au întocmit tânărului de 23 ani acte de constatare pentru infracțiunea de deținere de substanțe etnobotanice.

Politica