miercuri, aprilie 24, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Complexul Sportiv Municipal ar trebui să fie gata la finele lunii

Complexul Sportiv Municipal, din care fac parte stadionul și sala sporturilor din Târgu Jiu, ar urma să fie gata la finele lunii septembrie. Anunțul a fost făcut de către primarul municipiului Târgu Jiu, Marcel Romanescu, pe Facebook.

„Am vizitat șantierul de la Complexul Sportiv Municipal, atât Stadionul cât și Sala Sporturilor, pentru a verifica stadiul lucrărilor și pentru a stabili ultimele detalii până la finalizarea acestora, inclusiv acelea care intră în sarcina beneficiarului, respectiv UAT a Municipiului Târgu Jiu. În urma discuțiilor purtate de reprezentanții Primăriei Municipiului Târgu Jiu cu reprezentanţii firmei constructoare, s-a stabilit că lucrările la construcția propriu zisă a stadionului se vor definitiva până la sfarșitul lunii septembrie”, a transmis Romanescu.

Acesta a explicat, însă, că după această perioadă vor fi executate lucrările de amenajare ale platformelor adiacente, căilor de acces și sistematizarea pe vertical, astfel încât întregul Complex Sportiv Municipal să devină funcțional și să se înscrie într -un context urbanistic corespunzător zonei în care este situat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

 

Politica