vineri, aprilie 19, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Rănită de un șofer neatent

O femeie, de 63 ani, a fost rănită într-un accident rutier produs pe DN 56 A, în localitatea mehedințeană Șimian.

Potrivit Poliției, accidentul a fost provocat de un tânăr, de 24 ani, din comuna Jiana.

La data de 29.08.2017, ora 13:13, pe DN 56 A, în localitatea Şimian, judeţul Mehedinţi, un tânăr în vârstă de 24 ani, din comuna Jiana, judeţul Mehedinți, în timp ce conducea un autoturism, nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de autovehiculul care circula în fata sa, intrând în coliziune cu acesta, autovehicul ce era condus regulamentar de un bărbat de 63 ani, din comuna Chiajna, judeţul Ilfov”, au transmis reprezentanții Poliției Mehedinți.

Policlinica Buna Vestire Craiova

O femeie de 63 ani, din comuna Chiajna, judeţul Ilfov, pasageră pe bancheta din spate a celui de-al doilea autovehicul, a fost rănită în urma accidentului, ea fiind transportată la UPU Drobeta Turnu Severin.

Detașamentul de Pompieri Dr. Tr. Severin a intervenit cu o ambulanță S.M.U.R.D. și trei paramedici la un accident rutier produs între două autoturisme, în localitatea Șimian, Calea Hinovei. În urma accidentului a rezultat o singură victimă, de sex feminin, care acuza dureri lombo-sacrale. Paramedicii i-au acordat primul ajutor medical de urgență și au transportat-o la U.P.U. din Dr. Tr. Severin”, potrivit ISU Mehedinți.

Șoferul vinovat de producerea accidentului s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Politica