sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Stadionul din Drobeta, în reparații

Stadionul municipal Drobeta Turnu Severin va intra în reparații. Primăria Drobeta a scos la licitație un contract de lucrări în acest sens.

Mai exact, vor fi efectuate lucrări de reparații terasă și finisaje interioare la etajul 3 al stadionului.

Termenul de execuție este de 2 luni de la data primirii ordinului de începere a lucrărilor, iar suma estimată a fi cheltuită de municipalitate pentru aceasta este de 131.000 lei.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La etajul al treilea al stadionului municipal se află, între altele, o sală de recepții, dar și patru camere de cazare.

Potrivit memoriului tehnic întocmit de Primărie, în urma „deteriorării terasei, apa din precipitații s-a infiltrat încăperilor de la etajul 3” ceea ce a dus și la deteriorarea parchetului existent în acest spațiu. „În unele băi (de la camerele de cazare) faianța este fisurată, umflată, la fel și gresia; tavanul casetat din holul ce dă spre gradene prezintă în mai multe zone infiltrări de apă de la terasa deteriorată; zugrăvelile etajului sunt murdărite, trebuie refăcute în totalitate”, iar rezervoarele de wc-uri din camerele de cazare sunt nefuncționale, se mai arată în documentație.

În ceea ce privește terasa, hidroizolația și învelitoarea de tablă sunt deteriorate.

Constructorii interesați de efectuarea lucrărilor de reparații și finisare pot depune oferte până la data de 24 august, ora 12, după cum se arată în anunțul publicat în SEAP, criteriul de adjudecare a contractului fiind prețul cel mai scăzut.

Politica